Att hålla huvudet ovanför ytan

publicerat i Allmänt;

Som ni märker finns inte orken att uppdatera här inne. Dagarna rullar på, Edvin började på dagis på 15-timmar i tisdags och det var något som vi alla behövde. Vi kan vila lite och bara ta hand om Sigrid och Edvin får härja och leka med barnen på dagis. 

Jag sover fortfarande på soffan på nedanvåningen för att inte störa Robin och Edvin, och vissa dagar är jag bara såå trött men man tar sig ju genom dagen. Sigrid vaknar ofta för mat på natten, har en skrikperiod på förmiddagen, sover bra på eftermiddagen och har en skrikperiod på kvällen. 
Edvin är fortfarande väldigt gullig mot Sigrid men kan va tradig och trotsig mot oss, allting är ju en omställning för honom också. 
Lite hemskt egentligen kanske att man inte kan njuta av spädbarnstiden som med Edvin, men jag längtar så tills Sigrid är nån månad och allt med magont lagt sig och hon förhoppningsvis sover längre åt gången. Inget roligt inlägg detta men det är så livet ser ut just nu, och så som livet ser ut för de flesta småbarnsföräldrar väl, det kan man ju trösta sig med :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Rebbe:

Förstår att det är mycket! Skickar massa kramar 💕❤️

Svar: Tack fina du ❤️❤️
Linnéa Horsner

2:a kommentar, skriven , av Susanne Berggren:

Den första tiden kan vara tuff men det vänder snart ❤️

3:e kommentar, skriven , av Morfar Jörgen :

Tusen kramar <3 <3 <3

4:e kommentar, skriven , av Sofie:

Finaste du!! Massor med kramar! ❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Linnéa Horsner

Kommentera inlägget här :