Midsommar 2017

publicerat i Allmänt;

Igår samlades vi några stycken här hemma för att fira midsommar, dessa fina människor var Koffe & Johanna, Joakim & Matilda, Sara & Ivan, Rana & Jens och vi. Vi började med välkomstdrink i trädgården med tilltugg innan regnet började ösa ner. Som tur var hade vi dukat inne. Alla hade med sig något ätbart till knytkalaset och det var supergod klassisk midsommarmat.

Tanken var att vi sedan skulle gå ut och leka lekar när det klarnade upp men det regnade med jämna mellanrum så vi höll oss inne och barnen röjde omkring, härligt! Sedan åt vi efterrätt; rulltårta med grädde och jordgubbar och jordgubb/rabarber/vit choklad-kaka som jag bakat, jättegod men kunde varit lite mindre i ugnen så hade den varit ännu godare. Jag fastnade inte på någon ordentlig bild som vanligt för Edvin skulle bara slingra sig, så detta är den enda jag har 😂

Åh pioner, finns det nåt finare, favvis-blomma 😍 Årets krans bestod av vita blommor, aprikosfärgade nejlikor och kvistrosor och stjärnflocka, igår var den iallafall jättefin haha! Idag är vi trötta och tar det mest lugnt, mamma, svärisarna och Rana & Jens var här till lunch och hjälpte oss äta upp midsommarmatsresterna.

Tusen tack alla gäster för igår!