BVC-besök

publicerat i Allmänt, Edvin 0-6 månader;
Idag har vi varit på BVC igen med Edvin. Som vi misstänkte väger han nu över 5 kg, rättare sagt 5010 gr :) Vi mätte inte honom idag men jag skulle tippa att han är 56-57 cm lång nu. Huvudomfånget var 38,7 cm. Denna gången hade vi en annan sjuksköterska och hon blev också imponerad över hur med han är, hur mycket han pratar och ler och följer en med blicken, och när vi sa att han varit så med åtminstone 2 veckor blev hon förundrad och sa att det verkligen är jättetidigt, stolt mamma! Hon tyckte också precis som vi att han kändes äldre än vad han är, men sen är han ju också född i vecka 42 och det kan ju också förklara saken lite :)
Igår var Marica, Roger, Elise och deras nytillskott Colin, och Sara, Ivan, Alicia och Valter här på bebisträff. Så himla roligt att de är födda så tätt, det kommer va jätteroligt för dem när de växer upp. Nästa gång måste vi ta en bild på alla 3!
Marica och Roger frågade också idag om jag ville va gudmor till Colin, och det ville jag såklart! Vilken ära att få va gudmor till en så fin liten kille <3<3<3
Edvin bara 10 dagar gammal, plutte!